Cal Pitxo

Cal Pitxo es un allotjament rural de 25 m2 emplazat al casc antic de la Villa de Arbeca, situat al primer pis d’una casa d’us turístic de pedra del seglo XVIII.

L’estudi d’un sol ambient disposa d’una banyera de hidromasatge per dos persones, amb un sofá llit model italià de 150 x 190 , i una cuina totalment equipada, ideal per dos persones.
El preu inclou l’entrada a les piscines municipals, a dos minuts escassos de l’habitatge.

L’habitatge està situat a cinc minuts amb cotxe del jaciment ibèric dels Vilars, jaciment declarat bé d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya, es tracta d’una fortalesa única a Europa en quan a les seues característiques urbanístiques i defensives.
L’Habitatge està a 30 km de Lleida.

 

El poble és molt acollidor i convida a passejar tranquil·lament pel seu casc antic, visitant l’església de Sant Jaume, el Molí de l’Argilés, antic molí d’olives o les ruïnes del Castell.

A prop del casc urbà també es pot visitar a peu o en BTT les ermites de Santa Caterina i de Sant Miquel de les Borgetes, així com la “Font de la Julina”

El terme municipal, amb més de 4.000 hectàrees és idoni per a passeigs en BTT, en zones totalment planes, amb un nivell de dificultat molt baix, o a la zona de secà, on el terreny és més abrupte per a amants de la bicicleta de muntanya com a mínim de nivell mig.

A trenta quilòmetres escassos ens trobem amb la capital de província, Lleida, on es pot destacar el conjunt patrimonial de la Seu Vella, a més de molts altres atractius a nivell cultural, patrimonial i gastronòmic.

L’habitatge està a 10 minuts de la ciutat de Mollerussa, coneguda per la seua Fira Agrícola de Sant Josep, i per sestà molt a prop de l’Estany d’Ivars i Vilasana”, antic llac, recuperat recentment.

Es pot practica pintball, karting, golf a menys de 30 minuts de Cal Bassó.

Direcció a la platja ens trobem amb el Monestir de Poblet i tota la ruta del Cister. També cal destacar la muntanyes de Prades, paratges de gran  bellesa, on es recullen abundants bolets en les seves respectives temporades.

2.347 Responses

  1. Une fois ԁe plus un poste réellement passionnant

    Here iis myƴ page: salope en manque

Home Català Cal Pitxo
credit